We're really snowed under at the moment (should that be "leafed under" seeing as it's autumn...?), so just a quick post to show you that we're still here making minis!
We had a great time at the miniature show in Vincelles last weekend. Because it's so far from anywhere, it's generally the hardcore French miniaturists who attend, resulting in a small and intimate show with a great atmosphere.
The organisers even lay on a delicious lunch for exhibitors and the whole thing takes place a lovely setting. We'll pop some pictures up soon...
This year we were even graced with the presence of cameras from France 3 in Burgundy which resulted in Emmaflam's fifth appearance on French TV! And my first...if the back of my head counts?!
Yummy looking as usual. Your work is so amazing. Glad the show was good for you. ~ Sarah
ReplyDeleteHave you ever done any Quimper miniatures? Our club, Quimper Club International is scheduled to meet in Dallas for our 10th Anniversary Annual Meeting. You might find some interest among the members. Take a look at our blog: quimperclubinternational.blogspot.com and also the club web site that you can find on the sidebar of the blog.
ReplyDeleteGood luck with your creative minis. ~ Sarah
Oh my..... your food looks SO delicious !!!!
ReplyDeleteThe fair sounded interesting, I liked the term; hardcore french miniaturists!!!!
Oh my..... your food looks SO delicious !!!!
ReplyDeleteThe fair sounded interesting, I liked the term; hardcore french miniaturists!!!!
Synnøve
I posted as anonymous..dont know why..I´ll try again!
OH mon dieu le paris brest est si beauuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! l'été prochain il fera parti de ma commande pour sûr! ^^
ReplyDeleteJ'éspère que cette affaire avec le site qui revendait vos miniatures cassées s'est arrangée...pour les salons, je ne sais pas encore mais j'aimerais beaucoup aller vous voir à Paris Création!
Bonne continuation
Charlotte
au fait,
ReplyDeleteje ne vois pas le paris brest sur l'etsy store. A t-il déjà été acheté? Pensez vous pouvoir en refaire un similaire, et dans ses teintes? Parce que j'hésite à le prendre maintenant, comme celui qui est sur la photo, ou à attendre ma prochaine commande, cet été, mais j'ai peur que les couleurs ne soient pas les mêmes ou trop dures à reproduire. J'attends vos conseils...
Charlotte
Thank you Sarah...and guess what, I have some Quimper on my desk, but I am not happy enough with the painting, so be patient;-)
ReplyDeleteThank you to you to "anonymous" ;-)Synnove (can't do the "O" right, sorry!!)it was a nice fair we love to attend, very friendly!
Hé hé, Charlotte, je vois vous êtes obsessionnelle, quand il s'agit de miniatures, ET de pâtisserie...ça me rassure je me sens moins seule!!!
En l'occurence, j'en ai fait plusieurs, si vous voulez jeter un oeil sur Flickr, vous verrez qu'il ont un effet sucre glace que je ne peux me permettre pour un objet "transatlantique"....dites moi ce que vous en pensez, et on en reparle;-)
Ah bien sûr que je suis obsessionnelle de vos miniatures, et je ne m'en cache pas! :)
ReplyDeleteDonc, en fait je n'ai pas très bien compris "'il ont un effet sucre glace que je ne peux me permettre pour un objet "transatlantique"" désolée :s
En attendant, j'ai été sur flickr, je le trouve magnifique. le sucre glace, la teinte, le fourrage à la praline d'une couleur si spéciale. Il est vraiment superbe et je l'imagine déjà dans ma collection. Mais bon pour l'instant, je ne peux pas me permettre de dépenser (mon chéri aura eu raison de moi), je vais donc attendre cet été en espérant que vous puissiez en refaire un qui y ressemble. (le gâteau fourré de l'image en bas de l'article est aussi trop beau, vous devriez arrêter de faire des merveilles je n'sais plus comment m'en sortir ^^)
Bonne soirée,
Charlotte
You received an award.
ReplyDeleteI'll pick on my blog.
Kiss.^_^
Rosa-MiniC.
Fantastic things,so an award is waiting for you on my blog.Mini hugs,Jeannette
ReplyDelete